Felújítandó családi ház Bekecsen

58 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Bekecs csendes kis zsákutcájában 1426 nm-es telken eladó egy felújítandó 110 nm-es családi ház. A közelben megtalálható óvoda, iskola, boltok, Szerencs belvárosa könnyen elérhető akár tömegközlekedéssel is. A felújítás alatt lévő 37-es számú főúton Miskolc 20 perces autóútra van.

Az ingatlant 1992-ben építette a jelenlegi tulajdonos, az akkor használatos építőanyagokból. A ház összközműves (víz, villany, csatorna) és a gáz is be van vezetve. A fűtését konvektorok biztosítják, de 2 cserépkályha is található kiegészítő fűtésnek. A családi ház téglából készült, a falak és a tető statikailag teljesen rendben vannak. Sajnos az utóbbi években a belső felújítási munkálatok elmaradtak, így a nyílászárók és a burkolatok cseréje, valamint a ház újrafestése az új tulajdonos feladata lesz.

Egy kis ráfordítással nagyon szép amerikai konyhás nappalit lehet kialakítani, továbbá a három külön nyíló nagyméretű hálószoba is gyönyörűen felújítható. A hatalmas kert akár gazdálkodásra is alkalmas, továbbá az udvaron egy fedett autóbeálló áll rendelkezésre.

Az ingatlan a hét bármelyik napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Kapcsolattartó
Siófok
+36 (30) 331 3229
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban